субота , јул 13 2024

Златни спортисти наше школе

Наши ученици Стефан  Лукић и Страхиња Ивановић М 23 добитници су златних медаља на Европском првенству у кик боксу. 10. и 11. марта 2018. освојили су прва злата на Првенству Београда, а 16 – 18 марта на Србија Опен европском кикбокс купу овенчани су златом. На Опену је учествовало 300 такмичара из европских земаља.

Стефан Лукић, тренира за земунски клуб Вулкан и освојио је прво место, златну медаљу и пехар у класи јуниора (до 89 кг). Иначе, клуб Вулкан заузео је друго место у Србији, а четврто на укупној ранг листи, на којој је било пријављено 60 клубова из 11 земаља, са преко 300 такмичара.

Страхиња Ивановић, такмичар је новобеоградског Pro Kick клубa. Он је такође освојио прво место у класи јуниора (преко 94 кг) и златну медаљу.

Честитамо Страхињи и Стефану  на освојеном злату и желимо им још успешнију каријеру на даљим такмичењима! Такође, упућујемо срдачне честитке и велику захвалност њиховим тренерима: Немањи Хрњаку испред клуба Вулкан и Зорану Василијевићу испред клуба Pro Kick  на уложеном знању, труду и вери у ове младе момке!