понедељак , мај 20 2024

Прослављен Дан Саобраћајно-техничке школе Земун

У петак, 4. октобра 2019. године пригодно је прослављена 71. годишњица постојања и рада Саобраћајно-техничке школе Земун.

Прослава је обележена пригодним програмом, који су са наставницом Мануелом Рађеновић припремили чланови драмске и музичке секције. Ове године ученици су били надахнути темом “Писама из Србије”, те је музичка секција извела низ традиционалних и забавних композиција, док је драмска секција извела комедију по сценарију наставнице Иване Бојовић.
Нашим колегама, који су током године отишли у пензију, директор школе уручио је пригодне и вредне поклоне – ручне сатове с посветом за успомену на рад у нашој школи.
Након пригодног програма са представници аустријских компанија из области рада логистика и шпедиција, професори с саобраћајног факултета у Београду, и наставници наше школе одржали су округли сто, којом приликом су и потписани нови уговори с родитељима и ученицима наше школе.

Дан школе обележен је у присуству ученика, наставника и пријатеља школе, пословних партнера из компанијe Gebruder Weiss, Црвени крст Земун, представника Саобраћајног факултета, Високе струковне школе Техникум Таурунум, основних и средњих школа с територије општине Земун, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Војске Србије, Министарства унутрашњих послова и Жандармерије, као и представника Српске православне цркве. Посебна нам је част и задовољство, што смо угостили своје колеге из Грађевинско-саобраћајне школе Грачаница, којима није било тешко да издвоје време за посету нашој школи

Захваљујемо се свима који су учествовали у програму и својим присуством увеличали празнични Дан школе.