četvrtak , 9 decembra 2021

Zlatni sportisti naše škole

Naši učenici Stefan  Lukić i Strahinja Ivanović M 23 dobitnici su zlatnih medalja na Evropskom prvenstvu u kik boksu. 10. i 11. marta 2018. osvojili su prva zlata na Prvenstvu Beograda, a 16 – 18 marta na Srbija Open evropskom kikboks kupu ovenčani su zlatom. Na Openu je učestvovalo 300 takmičara iz evropskih zemalja.

Stefan Lukić, trenira za zemunski klub Vulkan i osvojio je prvo mesto, zlatnu medalju i pehar u klasi juniora (do 89 kg). Inače, klub Vulkan zauzeo je drugo mesto u Srbiji, a četvrto na ukupnoj rang listi, na kojoj je bilo prijavljeno 60 klubova iz 11 zemalja, sa preko 300 takmičara.

Strahinja Ivanović, takmičar je novobeogradskog Pro Kick kluba. On je takođe osvojio prvo mesto u klasi juniora (preko 94 kg) i zlatnu medalju.

Čestitamo Strahinji i Stefanu  na osvojenom zlatu i želimo im još uspešniju karijeru na daljim takmičenjima! Takođe, upućujemo srdačne čestitke i veliku zahvalnost njihovim trenerima: Nemanji Hrnjaku ispred kluba Vulkan i Zoranu Vasilijeviću ispred kluba Pro Kick  na uloženom znanju, trudu i veri u ove mlade momke!