utorak , 28 juna 2022

Proslavljen Dan Saobraćajno-tehničke škole Zemun

U petak, 4. oktobra 2019. godine prigodno je proslavljena 71. godišnjica postojanja i rada Saobraćajno-tehničke škole Zemun.

Proslava je obeležena prigodnim programom, koji su sa nastavnicom Manuelom Rađenović pripremili članovi dramske i muzičke sekcije. Ove godine učenici su bili nadahnuti temom “Pisama iz Srbije”, te je muzička sekcija izvela niz tradicionalnih i zabavnih kompozicija, dok je dramska sekcija izvela komediju po scenariju nastavnice Ivane Bojović.
Našim kolegama, koji su tokom godine otišli u penziju, direktor škole uručio je prigodne i vredne poklone – ručne satove s posvetom za uspomenu na rad u našoj školi.
Nakon prigodnog programa sa predstavnici austrijskih kompanija iz oblasti rada logistika i špedicija, profesori s saobraćajnog fakulteta u Beogradu, i nastavnici naše škole održali su okrugli sto, kojom prilikom su i potpisani novi ugovori s roditeljima i učenicima naše škole.

Dan škole obeležen je u prisustvu učenika, nastavnika i prijatelja škole, poslovnih partnera iz kompanije Gebruder Weiss, Crveni krst Zemun, predstavnika Saobraćajnog fakulteta, Visoke strukovne škole Tehnikum Taurunum, osnovnih i srednjih škola s teritorije opštine Zemun, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Vojske Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova i Žandarmerije, kao i predstavnika Srpske pravoslavne crkve. Posebna nam je čast i zadovoljstvo, što smo ugostili svoje kolege iz Građevinsko-saobraćajne škole Gračanica, kojima nije bilo teško da izdvoje vreme za posetu našoj školi

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u programu i svojim prisustvom uveličali praznični Dan škole.